Εξειδικευμένοι Επαγγελματίες

Καλώς ήλθατε στην πλατφόρμα μας, αφιερωμένη στην προβολή της εμπειρογνωμοσύνης των επιστημόνων, ιατρικών επαγγελματιών, ψυχολόγων και εκπαιδευτικών. Πιστεύουμε στη δύναμη της γνώσης και στον σημαντικό ρόλο που παίζει η εκπαίδευση στην κοινότητά μας. Αν είστε επιστήμονας, ιατρός, ψυχολόγος ή εκπαιδευτικός και θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρογνωμοσύνη και την εμπειρία σας, σας καλούμε να υποβάλετε αίτηση για να προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας. Ελάτε να συνεισφέρετε στην αποστολή μας να ενημερώνουμε, να εκπαιδεύουμε και να εμπνέουμε τους επισκέπτες μας. Πατήστε το κουμπί παρακάτω για να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης και να γίνετε μέρος της κοινότητάς μας.

Βοηθήστε μας να αναπτυχθούμε: απαντώντας το ερωτηματολόγιο μας.

Τα στοιχεία είναι ανώνυμα. (Ανοίγει νέα ασφαλής σελίδα με το ερωτηματολόγιο.)

Η Cubers επιθυμώντας να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε γονείς και παιδιά, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες ειδικής αγωγής, εκπαιδευτικούς, ειδικούς σε θέματα γονεϊκότητας καθώς και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, που μπορούν να προσφέρουν τη γνώση τους, ώστε να ωφεληθεί η κάθε οικογένεια πολυεπίπεδα.

Μοιραστείτε μαζί μας τις γνώσεις σας, τις προσωπικές σας εμπειρίες, μέσα από άρθρα, βίντεο ή οργανωμένα σεμινάρια με στόχο, να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύ κοινό και να ενημερώσουμε γονείς και παιδιά.

Eνημερωτικά βίντεο

Εφηβεία-Δημήτρης Μπούκουρας 

Ο ποιοτικός χρόνος για τα παιδιά-Δημήτρης Μπούκουρας 

Μαθησιακές Δυσκολίες: Διαχείριση συναισθημάτων γονέων-Χριστίνα Μητακάκη-Ελένη Μποχτή

Η Γονεϊκή Θυσία στα παιδιά μας-Μαριάννα Μηττά

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε